logo

Falu Dansklubb

Kurser inom Swingdansen Lindy Hop

LINDYHELG med Jessica & Hasse 16-18/11

Anmälningslänkar hittar du HÄR!

Vi har den stora glädjen att få besök av Jessica Sötterman fd Lennartsson och Hasse Mattsson helgen 16-18 nov! Båda två har en lång danserfarenhet, både som dansare och instruktörer, och undervisar regelbundet på internationella scener världen över. Det är två mycket glada och positiva personer som kommer att bjuda på mycket glädje, kunskap och inspiration. Jessica och Hasse kommer att hålla i en temaklass samt workshops på två nivåer.

Kicka igång helgen på fredag kväll med att finslipa dina kunskaper i att föra och följa. Jessica och Hasse kommer att ge dig övningar, tips och idéer på hur du blir en bättre pardansare. Temaklassen kommer att ge dig en bra grund till resten av helgen och vi vill att så många som möjligt tar chansen och går den, oavsett dansnivå.

Under lördag och söndag kommer det sedan bli workshops i lindy hop på två nivåer:

Nybörjarmedel/Medel:
För dig som har dansat lindyhop minst 1 år, du kan föra-följa samt figurer som swingout, lindy circle, charleston och några olika jazzsteg. 

Medelavancerad/Avancerad:
För dig som har dansat lindyhop under fler år, socialdansar regelbundet och deltagit i minst medelavancerad nivå på internationella läger som Herräng eller Snowball.

På lördag kväll socialdanser vi tillsammans när Fest Feet Club bjuder upp till dans och kvällen till ära kommer Falu Dansklubbs ”husband” Blendas Traditional Jazzband stå på scen och spela för oss. 

FREDAG
19.00-20.30 Temaklass: Föra-följa
Från nybörjarmedel och uppåt

LÖRDAG
10.00-12.15 Nybörjarmedel/medel

13.30-15.45 Medelavancerad/avancerad

19.00-24.00 Fast Feet Club med Blendas Traditional Jazzband

SÖNDAG
10.00-12.15 Nybörjarmedel/medel

13.30-15.45 Medelavancerad/avancerad

PLATS och PRIS
Hela helgen kommer att vara på Kulturhuset tio14 i Falun.

Temaklass fredag kväll: 225 kr
Workshop lördag-söndag: 675 kr (4 lektioner)

Medlemskap i Falu Dansklubb krävs för temaklassen och workshopen (100 kr). Deltagare på lördagen och söndagens workshop har gratis entré till lördagens socialdans Fast Feet Club med Blendas Traditional Jazzband

Endast entré Fast Feet Club: 150 kr
Ingen anmälan, betalas direkt i dörren (kontant/swish)

Varmt välkomna till en helg fylld med dansglädje!

Kommentarer är för tillfället avstängda, men du kan trackback från din egen hemsida.