logo

Falu Dansklubb

Kurser inom Swingdanser

Kick-off med Falu Dansklubb

Hoppas att sommaren har varit bra! Även om det är en annorlunda tid så har Falu Dansklubb gjort upp för höstterminen. Vi vill bjuda in alla medlemmar till en liten Kick-off måndag 31 augusti på Lilltorpet!

Kl 19 inleder Maria med en Prova-på i solojazz.
Ca kl 19.45 Information från Falu Dansklubb om kursupplägg för höstterminen, den nya hemsidan lanseras!
Kl 20 Picknick tillsammans – alla tar med eget fika!

Vi hoppas på att se många av er där!

Men kom ihåg att du inte ska närvara om du har någon form av sjukdomssymtom, tänk på att hålla avstånd och god handhygien. Om du tillhör en riskgrupp rekommenderar vi att du stannar hemma, vi ser fram emot att träffa dig lite längre fram!

Kommentarer är för tillfället avstängda, men du kan trackback från din egen hemsida.