logo

Falu Dansklubb

Kurser inom Swingdanser

Dans på Lilltorpet sommaren -21

Som vi har längtat efter att få planera nya dansaktiviteter!

Måndagen den 7 juni inleder vi sommaren med två danskurser på 3 tillfällen vardera. Kl 19 kör Jonas och Andreas Stepp. Kl 20.20 fortsätter Maria och Anna-Karin med solojazz där vi testar på några klassiska rutiner (Jitterbug stroll och Trankie Doo).

Måndag 28 juni börjar kvällen med en workshop kl 19-20 i den klassiska jazzrutinen Shim Sham, kom och repetera eller testa den för första gången! Därefter 20.10 – 21.30 testar vi Träningstid, där ni i ett fast par kan träna/dansa fritt. Varierad jazzmusik kommer spelas under kvällen. Pga de restriktioner som råder kommer vi inte tillåta rotation av partner. Du som inte har partner kan anmäla dig som solodansare för att träna på din jazzdans (varför inte träna på alla de jazzrutiner som du testat tidigare under sommaren?).

Då vi har ett maxantal på dansbanan behöver du vara anmäld till workshop och/eller Träningstid. Oavsett om du anmäler dig till den ena eller båda aktiviteterna så betalar du endast 50 kr (Medlemskap krävs). Observera att du kommer få en räkning för vardera aktivitet, men är du anmäld till båda aktiviteterna kan du bortse från räkningen för Träningstid. Om kvällen faller väl ut hoppas vi kunna anordna fler tillfällen med Träningstid, priset kan komma att justeras vid senare tillfällen.

Anmälan kan göras HÄR

Kom och dansa med oss!

Självfallet hjälps vi åt att hålla avstånd, håller god handhygien och stannar hemma vid sjukdomssymtom.

Kommentarer är för tillfället avstängda, men du kan trackback från din egen hemsida.