logo

Falu Dansklubb

Kurser inom Swingdanser

Höstterminen 2021

Nu går det att anmäla sig till höstens kurser HÄR

Pga den rådande Coronapandemin och folkhälsomyndighetens rekommendationer om att fortsatt begränsa sina fysiska kontakter så kommer kursverksamheten se annorlunda ut än före pandemin. Våra kurser kommer hållas i Lilla gymnastiksalen på Lugnet som vanligt och vi kommer både ha solokurser och parkurser. Däremot kommer alla parkurser att ske med fast partner. I vanliga fall brukar vi poängtera vikten av att dansa med olika partners för att utveckla sin dans och föra-följa teknik. Tyvärr ser vi ingen möjlighet att i nuläget kunna hålla kurser med vanlig rotation utan har valt detta koncept för kunna hålla igång viss verksamhet. 

Tänk på att du inte ska delta på kurstillfälle om du har någon form av sjukdomssymtom. Om din partner är frisk är hen välkommen att delta solo. Tänk på att hålla god handhygien och att hålla avstånd till övriga deltagare. 

Kommentarer är för tillfället avstängda, men du kan trackback från din egen hemsida.