logo

Falu Dansklubb

Kurser inom Swingdanser

Jazz/steppkurs One man dance

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 2020-07-13
20:00 - 21:15

Location
Lilltorpet

Category(ies) No Categories


Falu Dansklubb erbjuder en jazz/steppkurs på Lilltorpet under juli med fokus på koregrafin One Man Dance från 1929. En två-minutersrutin framförd av bl.a. den världsberömda danstruppen Harlem hot shots. Kursen består av tre tillfällen: måndagarna 13 juli, 20 juli och 27 juli mellan kl. 20.00-21.15. Kursen är gratis för alla medlemmar. Vi ser gärna att du som deltar har dansat någon dans (Lindy Hop, solojazz, stepp, annat) under minst en termin. Däremot behövs ingen förkunskap i stepp då vi kommer lära ut jazzsteg i vissa delar av rutinen som alternativ. Det blir rytmiskt, roligt men på förekommen anledning inte så nära som ni ser om ni klickar på nedanstående länk. De två första minutrarna är det vi ska lära oss.

Vi önskar att du anmäler ditt deltagande så vi vet hur många som kommer här 

I samband med kommande danstillfällen tänk på följande:
*Endast friska personer bör delta i aktivitet (dvs personer med någon form av sjukdomssymtom, även lättare luftvägsbesvär, ska ej delta). Personer som tillhör riskgrupp rekommenderas att ej delta.
*Håll avståndet till övriga deltagare
*Harkla, hosta i armvecket
*Håll god handhygien
*Dela inte vattenflaska med andra deltagare

Om du inte redan är medlem (alla som gått danskurs nu under vårterminen är automatiskt medlemmar) kan du anmäla medlemskap här

 

Både kommentarer och pingning är förtillfället avstängda.